ДУЕЛ: Младен Обрадовић и Дарко Трифуновић

Гости емисије “Актуелно” у продукцији “Балкан инфо” били су професор безбедности др Драган Трифуновић и председник Образа – Младен Обрадовић. Тема је била позиција Србије на мапи света, а емисију је водио Александар Павковић.

Емисија се дотакла више тема у којима су гости имали различите ставове па је самим тим била динамична, занимљива и отворила је пуно простора за даљу расправу, што можемо видети по коментарима, као и по чињеници да је пред крај ове најављена и следећа дебата са истим гостима.

Говорило се највише о односу САД-а и Русије према Србији и другим земљама света, о односу Србије са другим државама, а о овим темама причало се како у садашњости, тако и у ближој и даљој прошлости.

Поред тога, гости су се дотакли и односа Кине и Србије, разговарало се о горућем проблему у православном свету – о аутокефалности Украјинске православне цркве и ко иза тога стоји, а отворена је и тема Српске православне цркве и неких њених великодостојника.

Дарко и Младен су још коментарисали и недавне изборе у Републици Српској, а све ове и друге занимљиве теме ова два саговорника, опречних ставова по многим питањима, погледајте у емисији испод:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.