Вучићеви кербери против Амфилохија и истине

Д ириговани медијски напад Вучићевих кербера на Митрополита Амфилохија Радовића сведочи да је Митрополит рекао сушту истину када је указао на издајничку политику садашњег председника Србије према Косову и Метохији.

За разлику од Александра Вучића и његових слугу, који су стицали станове и богатили се у време највећих страдања српског народа на Косову и Метохији (од 1999. па до данас), Митрополит Амфилохије је лично, широм Старе Србије, у време највећег дивљања шиптарских банди, сахрањивао српске мученике страдале од кољачке руке Вучићевих коалиционих партнера Рамуша Харадинаја и Хашима Тачија.

Клеветнике Митрополита Амфилохија повезује бестидност, лаж и саучествовање у злочинима шиптарских кољача и НАТО агресора. Они се данас клањају српским непријатељима и „љубе им руке и скуте” — баш како је некада говорио сам Александар Вучић за своје претходнике на власти, у време док је глумио опозиционара и националисту.

Јасно је да су сада све маске пале и да кербери који глуме „вернике” и „патриоте” нису ништа друго до најпонизније слуге највећег издајника и најбестиднијег хулитеља Небеске Србије у новијој српској историји — Александра Вучића.

1 Comment

  1. Мићо Павлица каже:

    Страшно! Невероватно! Кумровачка школа се увукла у све поре, уствари, никад није ни изостајала под овим поднебљем стварајући неприкосновене лидере, диктаторе.
    Задрхтим и оспице добијем на појаву зидарке са Ибарске и оног мутанта бившег члана ЈУЛ-ове криминалне организације.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.