Онима који не виде даље од црте

ОБРАДОВИЋ „ПОКЛОПИО“ ТРИФУНОВИЋА: Где и на чему сте Ви били све ове године?

БЕОГРАД – Након што је Сергеј Трифуновић, популарни глумац и политички активиста покрета Саше Јанковића, на Твитеру вређао и „псовао мајку“ навијачима, СПЦ, Образу и покрету 1389, лидер Образа, Младен Обрадовић, огласио се на овој друштвеној мрежи и одговорио директно Трифуновићу.

Обрадовић је вешто избегао уличарски речник и ниво комуникације каквим се користи познати глумац, а ево шта је одговорио Трифуновићу:

„Поштовани г. Трифуновићу, где и на чему сте Ви били све ове године? Где и на чему сте сада? За нас је AV био и остао издајник. А за Вас?“, написао је Обрадовић, после чега Трифуновић није одговорио ништа, али је приметно да је познати глумац у свом стилу наставио комуникацију са другим „твитерашима“.

Погледајте одговор лидера Образа на Твитеру упућен познатом глумцу и једном од активиста озлоглашеног русофоба Саше Јанковића:

Трифуновић очигледно нема одговор на питање где је био до сада и зашто није својим политичко-друштвеним активизмом до сада стајао у одбрану Косова и Метохије.

Извор: Комерсант.рс

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.