Само уједињени можемо победити НАТО

12596460_1041131965929647_614971331_n

П редседник Покрета Образ, Младен Обрадовић, за Космопол је изнео своје мишљење о протесту против НАТО окупације.

Да ли сте задовољни јучерашњим протестом?
— Одзив људи је премашио сва очекивања. Уз „врућу“ тему НАТО, против којег је 80% становништва, важну улогу играло је и то што су протест подржали скоро сви родољубиви покрети и странке. Народ у дубини душе прижељкује и подржава јединство националних снага и то би свима требало да буде важан путоказ за будуће деловање.

Шта је следећи корак Образа у борби против НАТО окупације?
— Ниједна организација ту борбу не може да изнесе сама. Или ћемо сви ми, који смо национално свесни, стати у један фронт против највећег зла које је могло да задеси српски народ, или ће НАТО потпуно раскомадати и уништити нашу Отаџбину. Пријатељима из других покрета и странака предложићемо да што пре седнемо за исти сто и договоримо се око заједничке борбе за слободну Србију. Можда је дугачак пут до јединства српских националиста, али ако се истински вратимо Богу и себи, све је могуће.

Како коментаришете покушај обмане режимских медија који су објавили да је на протесту било неколико стотина људи?
— То је срамно и јадно, али потпуно очекивано. НАТО-дахијама Вучићу, Николићу и Дачићу нипошто не одговара да народ спозна какву су издају починили. Ипак, у лажи су кратке ноге — само снимак на Фејсбук страници Србин.инфо је до сада видело преко 600.000 људи! То доказује да итекако има смисла борити се. Само је потребно да победимо сопствену малодушност и нестрпљење, да духовно ојачамо и подржимо свако искрену родољубиву акцију.

(Извор: Космопол — kosmopol.rs)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.