Изађи на протест!

12325367_1039235656119278_1267892913_n

Покрет Образ позива слободољубиве Србе и све грађане Србије да дођу на протест против потписивања споразума о сарадњи наше земље са непријатељским НАТО пактом! Овај народни протест ће се одржати у суботу, 20. фебруара, у 13 часова, испред Председништва Србије.

Спорни и срамни споразум са НАТО пактом је много гори и погубнији од оног из злогласног 1941, када је Краљевина Југославија приступила Тројном пакту уз услов да за све време рата Немачка и Италија не траже прелаз својих трупа преко наше земље. Ове, 2016. године, Влада и Скупштина Србије су, у наше име и на нашу срамоту, НАТО пакту дали неупоредиво већа овлашћења него што их имају наша војска и полиција. Није више у питању „само“ слободан пролаз НАТО трупа нашим путевима, него и њихов улазак у ма коју државну или приватну зграду, кућу или друге објекте „у којима се ради“, кад год то зажеле, а уз потпуно и начелно ослобађање од одговорности за ма који прекршај или кривично дело. Таква права су у нашој историји имали само Турци у годинама најцрњег ропства (чим је Србија, у време кнеза Милоша, постала вазална земља — турски војници више нису ни приближно имали таква права).

Уколико овај споразум буде ступио на снагу, Србија ће „де факто“ престати да постоји као самостална држава, а постати најобичнија НАТО колонија и део ратне коалиције (са Хрватима, Шиптарима…) која се увелико спрема за напад на Русију!

Зато ово више није само политичко, већ и морално и животно питање.

Због тога на протест против споразума о сарадњи са НАТО треба да дође дословно сваки грађанин Србије који осећа потребу за макар мрвицом слободе, без обзира на своју припадност.

У суботу, 20. фебруара, у 13 часова, окупимо се у што већем броју испред Председништва Србије, и на миран и достојанствен начин покажимо своје неслагање са поробљавањем наше земље и нашег народа.

Покажимо да нисмо бестидно равнодушни, већ да нам је заиста стало до сопствене судбине и живота будућих поколења.

НАТО ЈЕ УБИЦА НАШЕ ДЕЦЕ!
КАКО МОЖЕТЕ ТО ДА ЗАБОРАВИТЕ?!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.