Истина о „Шетњи за Русију“ у Новом Саду‏

05 ЛСВ

Поводом злонамерног извештавања појединих медија, познатих по својој антисрпској и антируској пропаганди, који су најгрубљим неистинама оклеветали синоћни скуп „Шетња за Русију“ у Новом Саду, покрети Образ и Наши сматрају за своју дужост да обавесте јавност о следећем:

1. Током скупа и шетње улицама Новог Сада није се десио ни најмањи изгред; напротив, све је протекло у савршеном реду и миру, због чега су и припадници МУП-а одали признање организаторима.

2. Све остале измишљотине НАТО-пропагандиста, који чак и Христов монограм — познат и као Крст Светог Цара Константина — и српског двоглавог белог орла са крстом и оцилима проглашавају за „фашистичка и нацистичка обележја“, јесу подле клевете које најоштрије осуђујемо.

3. Једини симболи зла који су се синоћ могли видети били су грб Ратног ваздухопловства Турске и застава антисрпске и антируске странке ЛСВ Ненада Чанка, који су послужили окупљеним грађанима као отирач за ноге.

4. Бесомучни напади Ненада Чанка, Бориса Тадића, Чедомира Јовановића и осталих НАТО-лобиста на организаторе и учеснике „Шетње за Русију“ на најбољи начин сведоче да су српски родољуби ударили у осиње гнездо политичко-мафијашке агентуре која има задатак да удаљи Србију од Русије и гурне је у потпуну пропаст.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.