Слобода за Андреја Фајгеља!

andrej-fejgelj

Захтевамо хитно пуштање на слободу проф. др Андреја Фајгеља, кога је Служба за борбу против организованог криминала ухапсила наводно због „рушења уставног поретка“, а заправо због отвореног изношења истине о изданој, поробљеној и пониженој Србији!

Правно неосновано и политички изнуђено хапшење професора Фајгеља показује да данашња Србија није ништа друго до:
• развалина од државе чији највиши званичници отворено крше Устав и законе, издају Косово и газе национално достојанство;
• окупациона зона у којој шефа НАТО-а дочекују хлебом, сољу и почасним стројем Гарде, а слободарски опредељене Србе хапсе и прогоне;
• земља беде и безнађа у којој лоповска власт бахато распродаје преостала предузећа, оранице и природна богатстава, народ изумире, а омладина се исељава;
• „зомбиленд“ у коме се људи плански хипнотишу и трују најгорим медијским, културним и духовним отпадом, како би своје унесрећитеље прихватили за „спасиоце“ и „вољене вође“.

Ми, као и проф. др Андреј Фајгељ, не желимо да се са оваквим стањем помиримо и не желимо да о томе ћутимо. Стога захтевамо од режима да одмах ослободи господина Фајгеља, а да наводна правна одговорност за изговорене и написане речи, уколико би као таква уопште могла да постоји, буде утврђена у редовном судском поступку.

У противном, биће потпуно јасно да диктатура Александра Вучића постаје све суровија и репресивнија, али самим тим и све ближа своме крају.

1 Comment

  1. SRBin каже:

    Свака власт у задњих петнаест година се борила против србских традиционалних и православних вредности. Ставили су иза решетака човека који влада са 15 језика! Човека који је, док је био директор, потпуно преуредио Културни Центар у Новом Саду. И најважније: човека који је рекао “НЕ!” блаћењу православља и одбио сатанистичко “дело” распетог Исуса са парама у руци! Андреје, сви Срби су уз тебе. Не дајмо да Србија постане мртав вук кога ће прозападни керови запишавати!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.