Александар Вучић је слуга хрватског лобија!

Србски Образ и СНП Наши указују јавности да је диктатор Александар Вучић главни кривац за новонасталу кризу са мигрантима и хрватском скандалозном забраном уласка свим српским држављанима и возилима, из најмање три разлога:

12042966_970848426291335_1148496223048805903_n

Прво, зато што је омогућио неометан улазак огромног броја нелегалних имиграната у Србију и зато што их није на време усмерио ка Хрватској.

Друго, зато што је, безглаво јурећи ка Европској унији, довео Србију у понижавајући положај према Хрватској, која уцењује нашу земљу како јој се прохте, јер зна да са друге стране неће наићи на озбиљан одговор.

Треће, зато што је, као и претходни режим Демократске странке, омогућио хрватским тајкунима да задобију монополски положај у српској трговини, пољопривреди, прехрамбеној и грађевинској индустрији. „Идеа“, „Рода“, „Меркатор“, „Фриком“, „Штарк“, „Дијамант“, „Нексе група“ — само су неки од примера хрватског поробљавања српске привреде и тржишта. Диктатор Вучић не само да ништа не предузима против тога, већ им, уз помоћ својих сатрапа и хрватских лобиста попут Ненада Чанка, и даље помаже да пљачкају грађане Србије. Све ово хрватској држави даје основ за осионо понашање према Србима у сваком смислу.

Србски Образ и СНП Наши захтевају да се према Хрватској сместа предузму најоштрије противмере, укључујући забрану уласка у Србију свим хрватским држављанима и свим возилима са хрватским регистарским таблицама. Такође, потребно је под хитно упутити тржишну и санитарну инспекцију у сва предузећа и трговинске ланце у Србији који су у хрватском власништву, како би се испитале бројне жалбе српских потрошача и привредника на незаконито пословање хрватских фирми, а које су власти до сада свесно „гурале под тепих“. Коначно, позивамо све грађане Србије на бојкот хрватских трговинских ланаца „Идеа“, „Рода“ и „Меркатор“, као и производа предузећа „Подравка“, „Краш“, „Фриком“, „Штарк“, „Дијамант“, „Нексе група“ и других чији су власници хрватски тајкуни, који већ дуже од деценије неометано пљачкају српски народ и све грађане Србије.

1 Comment

  1. ZORAN каже:

    ГДЕ СУ САДА СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА,АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ,НВО И ХУМАНИТАРНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ? Српски дечак преживљава од хране коју бацају МИГРАНТИ које ХРАНИ АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ (ВИДЕО) ПОГЛЕДАЈТЕ https://www.youtube.com/watch?v=aBc1CL-QWPs Велики број душебрижника се дигао на ноге када су мигранти почели да стижу у Србију. Скупљали су храну, одећу, играчке и многе друге ствари како би помогли мигрантима.

    У Србији велики број деце гладује, а овај дечак је један од примера. Он преживљава од хране коју мигранти бацају јер живи са баком чија је пензија премала.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.