Младен Обрадовић за Србин.инфо: Ослободи Србију!

Србски Образ и СНП Наши су заказали у недељу од 18 часова протест против диктатуре Александра Вучића, а Младен Обрадовић поручује да је веома битно да се људи одазову како би се показало да су Срби достојни својих предака који се никога нису плашили и који су говорили сваком у лице оно што мисле.

555

Да ли вам је полиција дозволила протест против Александра Вучића?

– Ми смо уредно пријавили протест у законском року. Данас имам још неке разговоре у полицији, али за сада нема никаквих препрека за одржавање протеста. Иначе, по закону је уређено да је протест дозвољен уколико не стигне забрана.

У случају да дође до отказивања протеста, у ком временском периоду пре почетка скупа вам они то морају саопштити?

– За то фактички не постоје никакви рокови. Формално је у року од 24 до 48 часова, али увек постоји могућност да вам се протест откаже пет минута пре почетка.

Зашто је важно доћи у недељу  на протест ?

– Важно је да људи дођу зато што је у Србији завладала атмосфера страха. Људи се буквално боје да помену име диктатора Александра Вучића, а то најбоље показује да и лидери озбиљних опозиционих странака могу да критикују владу и њене министра, али се име Александра Вучића у свему упадљиво заобилази. Зато ми позивамо народ да покажемо да за нас српске родољубе страх не постоји и да се ми једино Бога бојимо.

Дакле, позивамо људе да покажемо диктатору да га се не бојимо и да смо спремни за ослобођење Србије.

Да ли је још неко осим СНП Наши узео учешће у организацији протеста?

– Коначан списак организатора ће бити саопштен. Ипак, ми позивамо све српске родољубе да нам се придруже јер ово није никаква ускостраначка или дневнополитичка прича, ово је нешто што се тиче свих нас и поставља се питање да ли ће Срби показати своје право лице и доказати да су достојни својих предака који се никога нису плашили и који су смели сваком у лице да кажу оно што мисле ма ко год он био.

Шта је по вашем мишљењу разлог због чега читава Србија ћути после новог „Бриселског споразума“ којим је Косово предано на управљање Шиптарима иако смо као народ знали да дижемо глас за много мање ствари?

– За то постоји неколико разлога: први разлог је разочарање у патриотске снаге које су неколико пута до сада разочарале. Више пута су организовани патриотски скупови и протести, али су врло често били злоупотребљени као издувни вентил – организатори скупа су их правили у договору с властима.

Други разлог је медијска информациона блокада, пошто до велика броја људи не могу да допру никакве вести и што због тога велики број уопште не схвата шта се дешава. Људи веома површно читају вести, углавном гледају само наслове и олако прихватају оно што им се саопшти.

Извор: Србин.инфо

3 Comments

  1. Radoje каже:

    MOLIM DA MI SE POSALJE JEDAN KARTON,KUTIJA,PAKOVANJE KAKO VEC DA OBLEPIM mirijevo.Hvala unapred

  2. Анонимни каже:

    Bog cuva prave srbe, tako nam Bog pomogo.

  3. Bosko каже:

    Tako vam Bog pomogo Brate. Posto smo malovjerni inepostujemo bliznjeg ,postovacemo tudjina,a tudjin ne ulazi na vrata no preko ogrde da ugrabi i zakolje ko vuk. Tako je kad nema pastira.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.