СНП Наши: 10 истина о СНС

Десет истина о СНС због којих Вучић мора да сиђе са власти:

vučić izdajnik

1. Српска напредна странка је настала као пројекат западних обавештајних служби.

2. Александра Вучића и Томислава Николића на власт је довео Запад како би шиптарским терористима предали Косово и Метохију.

3. У замену за Косово и Метохију двојцу Вучић и Николић обећана је владавина Србијом и несметана пљачка.

4. Александар Вучић је и сам поверовао у своје лажи да спасава Србију и последице његове политике биће катастрофалне у сваком погледу, јер је као услов за опстанак на власти добио још низ услова које мора да испуни.

5. Окретање леђа Русији, учлањење Србије у НАТО, промена Устава РС и брисање премабуле о КиМ, званично признавање лажне државе Косово, распродаја преосталих државних фирми, регионализација Србије.

6. Безусловним испуњавањем услова ЕУ и ММФ зарад опстанка на власти СНС је уништио српску економију и држава се налази пред економским сломом.

7. СНС спроводи страховладу преко разних криминалних група и појединаца и одржавање нормалних избора у Србији практично је немогуће.

8. Слобода медија не постоји, а свако ко се усуди да изнесе став који је у супротности од СНС бива прогоњен.

9. Са политичким противницима који нису уцењени криминалном прошлошћу, обрачунава се најбруталније, хапсе се, изводе се на монтиране процесе и немогуће им је да имају посао.

10. СНС је пројекат западних обавештајних служби преко којег су успели да за веома кратко време учине све оно што нису успели ратом и санкцијама.

Извор: СНП НАШИ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.