Србски родољуби обележили Дан државности

Чланови Србског Образа на челу са председником, Младеном Обрадовићем обележили су Дан државности Србије и одали почаст Вожду Карађорђу и његовим бесмртним устаницима  браниоцима Вере и Отачаства.

Obraz

Данас Марићевића јаругу није посетио ниједан државни званичник, па чак ни престолонаследник Александар Карађорђевић, а мере обезбеђења су и поред тога биле веома јаке и сачињене од припадника полиције и жандармерије.

Поред неколико стотина људи окупљених у Марићевића јарузи, највидљивији и најбројнији су били припадници Образа, Српске радикалне странке и СНП Наши, те четници из Равногорског четничког покрета.

Уместо престолонаследика Александра, а у име Крунског савета, Марићевића јаругу је посетио Предраг Марковић, док је председник општине Аранђеловац, Бојан Радовић, жестоко извиждан при покушају да одржи говор.

Obraz 2

Окупљени су носили четничке заставе Образа, СРС и СНП Наши, али и заставе Доњецке Народне Републике и велику заставу са ликом Владимира Путина.

При појављивању Бојана Радовића, председника општине Аранђеловац, окупљени су узвикивали „Издаја!“, „Србија – Русија, не треба нам унија!“, „Новорусија!“, „Владимир Путин“, те погрдне слогане везане за имена премијера Србије, Александра Вучића и председника Томислава Николића.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.