Бокан: Поводом јуче одбачених “оптужби за геноцид”

Најгора ствар са пропагандом је у томе што и онај ко се на тај начин неправедно и лажно уздиже и брани – заборавља праву истину и временом почиње да верује у оно за шта је на почетку знао да није истина (већ само виртуелни производ пропагандних техника).
То се догађа и Хрватима, и “Бошњацима”, и Шиптарима… и свим другим нашим непријатељима и џелатима.

Obraz.rs

Знали су, тако, Хрвати да нису само “усташе” починиле толике злочине, већ да ипак постоји и кривица читавог народа (као, на пример, у Немачкој) који скоро ништа није предузео у одбрану толиких невино побијених Срба.
А онда су временом то заборавили.
И, на крају, чак, почели да бране и саме усташе од (документованих, фотографијама и сведочанствима доказаних) оптужби за ужасне злочине из времена вампирске НДХ, цинично пребацујући кривицу на своје жртве и њихове потомке.

И како сад они да се навикну да ван одлуке међународних сила не постоји ниједан аргумент који иде у њихову корист и сведочи о њиховој “невиности” и “нормалности”?

Како да схвате да су нацистички злочини у Немачкој, ипак, чисти аматеризам у односу на крваве оргије усташких кољача?
На коју фору да, после овакве заштите и интернационално пројектованог заборава оног што се заиста дешавало у “лијепој њиховој” – разумеју монструозност слављења “Јуре (Францетића) и (Рафаела) Бобана”?
Чиме да убеде своју децу да осуде макар убице малих српских беба и деце која су тек проходала међу “цветом усташтва” и њиховим “ратним херојима”?
Како да разумеју да Срби ипак нису “бубашвабе” (и “бубаруси”), већ људска бића које боли кад им се ножем ваде очи, секу носеви и уши, дере кожа и убијају деца пред њиховим ужаснутим погледом?

На који начин да се уздигну из овог амбиса пакленог?
Како да се покају и тако добију шансу да, на крају, заслуже Царство Небеско?

Исто се дешава и са шитасрким организаторима вађења српских органа (без анестезија, над живим заробљеницима) и њихове продаје по свету. Како да млади Албанци у супер издизајнираном Тачију и његовој (некажњеној) банди препознају оно што они заиста јесу: нељудске монструме без душе и трунке савести?

И како да се млади Бошњаци сете како сем Сребренице постоје и (некажњени и у свету заборављени) злочини у том истом крају, само почињени над невиним Србима? Како да разумеју да није исто чинити злочин и светити се после њега и због њега (нек се сете како су прошли Дрезден, Нирнберг или Келн после апокалиптичног “савезничког бомбардовања” – а због злочина које су починили Немци и њихова војска пре тога над онима који су им у “ноћном лету”, из чисте освете, побили на стотине хиљада недужних цивила)?

За све то је крива међународна пропаганда (њихова “правда”) која је одлучила да једино српска деца не добију свој део поштовања, суза и молитви, да само наши мали мученици буду изузети из свести западног света, да само наше побијене бебе и малена поклана и мучена Српчад немају право да буду сапатници Ане Франк.

Због тога (а то се дешава у режији истих оних углађених западних вампира који премијера Вучића тапшу по рамену и на сва уста хвале због “промене свести” у Србији) ми на Балкану нећемо имати мира ни у следећим деценијама, овако излуђени и дезоријентисани.

Хрвати једноставно не верују у своју (реални, непобитну) кривицу, они је поричу не желећи да прихвате свој део кривице у опште-нацистичком ратном пандемонијуму.
Може им се, јер им то омогућавају седе европске и америчке старине и њихови ђавољи приправници из Брисела, Берлина, Ватикана и Вашингтона.

Они ће то вишсетруко платити, и на оном, али – и овом свету.

Не био им нико у кожи.

1 Comment

  1. zoran каже:

    http://rutube.ru/video/6969c914fb64111720854982c20f981b/?ref=logo
    Марко Видојковић: Вучић и његова власт су криминалци светских размера који раде заједно са западом (ВИДЕО)

    Наш популарни писац Марко Видојковић искористио је гостовање у емисији јутарњег програма “Тачно у 9″, на ТВ Прва, врло прецизно, и сасвим успешно, јавно изнесе критику медија, полиције, власти, као и целокупног система. Упадице и покушаји, од стране водитељке, да се промени тема или бар употребљава блажа реторика, нису уродили плодом. Ово је заиста једно од најинтересантнијих гостовања на националним телевизијама у последње време. Погледајте

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.