Образу онемогућен улазак на Косово

Издајничка власт Александра Вучића јуче је незаконито онемогућила саборце Србског Образа, на челу са Младеном Обрадовићем, да уђу на Косово и Метохију и уруче поклон-пакетиће деци из Зубиног Потока.

По наређењу из самог врха власти, без икаквог правног основа, полиција Србије је зауставила припаднике Образа на излазу из Рашке и забранила им даље кретање ка прелазу Јариње, под изговором да немају пребивалиште на тлу Косова и Метохије. Истовремено, нашим члановима који су се налазили у другом аутомобилу полицајци су такође су рекли да не могу наставити пут, и то зато што су млађи од 35 година!?

Саборци Образа су потом покушали да уђу на Косово и Метохију преко прелаза Брњак, али су их службеници МУП-а Србије поново у томе спречили, рекавши да је „стигло такво наређење из Београда“. Под полицијском пратњом припадници Образа су враћени до Новог Пазара, а потом даље, у правцу Београда.

naslovna

Овакво противзаконито ограничавање слободе кретања и спречавање одласка држављана Србије на Косово и Метохију — где су намеравали да поделе новогодишње поклоне србској деци — јесте још један показатељ дволичне, штеточинске и велеиздајничке политике Александра Вучића, као и свих оних који су се докопали власти вољом непријатеља Србије и србског народа. Истовремено, то сведочи и о њиховом огромном страху од оних Срба који се смело и истрајно боре за Истину и Слободу уместо лажи и издаје.

Србски Образ најоштрије осуђује и јучерашње противуставно, крајње лицемерно и безобзирно понашање председника Владе током посете Пасјану, Грачаници и Штрпцима. Уз обиље лажних обећања слуђеном и обезглављеном народу, празних речи о непостојећој „подршци“ Владе Србије, те прећутане истине о сопственом гажењу Устава Србије и гурању косовско-метохијских Срба у разбојничку творевину звану „Република Косово“,  Александар Вучић чак ни приликом откривања споменика Светом Краљу Милутину није пропустио прилику да се поново наруга Небеској Србији. Ипак, требало би да зна да сви који скрнаве и потиру духовна и државотворна достигнућа наших Светих Предака, хтели-не хтели постају непријатељи Божији — а Бог ником дужан не остаје.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.