У част србских и руских великана

Образ заставе 11-02

Два велика догађаја у два дана — митинг „Поздравимо победника“ у част повратка Војислава Шешеља у Србију и освећење споменика Цару Николају II Романову — саборци Образа су обележили великим заставама са ликовима Цара Николаја, Владимира Путина, војводе Живојина Мишића, генерала Драже Михаиловића и хероја Новорусије Игора Стрелкова. Тиме смо показали нераскидивост духовне везе између Срба и Руса, славе предака и јунаштва савременика, што представља суштински залог наше будућности.

Митинг — Путин и Стрелков

Свети Цар Николај II је својом личном, породичном и свенародном жртвом буквално спасао Србију и србски народ од потпуног истребљења у Првом светском рату. Тиме је он, по речима Светог владике Николаја Велимировића, поновио подвиг Светог Кнеза Лазара, определивши се за Царство небеско, и заслужио да га Срби вечно прослављају и сећају га се са захвалношћу.

Освећење споменика Цару 1

Др Војислав Шешељ је својим неустрашивим држањем у Хагу стао раме уз раме са див-јунацима борбе за слободу и већ сада је уписан у историју Србства и слободарског света, заједно са осталим србским и руским херојима.

Митинг — Мишић

Србски Образ ће се и убудуће борити за обнову духовне и националне свести србског народа, што, између осталог, подразумева искорењивање вишедеценијског немара и незахвалности према свима онима који су своје животе уградили у темеље наше слободе и државности.

Митинг — Дража

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.