Данас је трострука радост за Србство

Браћо и сестре!

Данас, 12. новембра 2014, сви они који верују у Бога и у Србство имаће троструку радост.

Прво, зато што на данашњи датум (30. октобра по старом календару) у Србској Православној Цркви прославља Свети Краљ Милутин (1253–1321), праунук Стефана Немање, величанствени државник и ненадмашни задужбинар, који је спасао Србију и читав православни Балкан од унијаћења (борећи се против унијатског византијског цара Михаила VIII Палеолога, а касније и против неколико ратних коалиција западноевропских владара и римских папа), због чега је постао од ватиканских пропагандиста најоклеветанији србски владар.

Друго, зато што се данас у Србију враћа њен најхрабрији политичар и једини доказани вођа, др Војислав Шешељ, херој отпора хашкој немани, који је својом памећу и храброшћу током ових 12 година своје духовне слободе у сред тамнице задивио чак и највеће непријатеље.

И треће, данас је и Крсна слава Образа (и наш мали јубилеј: тачно 20 година од како је покојни Небојша М. Крстић основао Издавачки дом Србски Образ, који је био претеча данашње организације).

Зато вас, драга браћо и сестре, позивамо да данас саборно прославимо Светог Краља Милутина — најпре кроз дочек Војислава Шешеља, у 12:30 на Београдском аеродрому, а потом и као Славу Образа, коју ћемо обележити након дочека, око 17 часова.

Добро нам дошли!

ПС: Ако смо могли да толико пута пуног срца дочекујемо бројне србске спортисте који су, испред и у име свог народа, побеђивали на велики европским и светским такмичењима (посвећујући Србији тих неколико сати, дана и недеља борбе на спортским теренима), онда можемо и морамо да дочекамо као највећег моралног и политичког победника човека који је Србији и Србству у хашкој робијашници посветио не само 12 година борбе, већ и читав свој живот!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.