СВИ НА ПАРАДУ ПОНОСА!

Србски Образ позива грађане Србије и свих Србских Земаља на велики родољубиви скуп ПАРАДА ПОНОСА, у Београду, у недељу 28. септембра у 12 часова!

Зборно место за ПАРАДУ ПОНОСА је испред Саборне цркве, одакле ће се кренути у шетњу централним градским улицама: Краља Петра — Кнеза Михаила — Трг републике — Македонска — Дечанска — Косовска — Таковска — Џорџа Вашингтона —Цара Душана —Тадеуша Кошћушка. Шетња ће се завршити на Београдској тврђави, испред Споменика србским и руским браниоцима Београда у Првом светском рату.

Циљ нашег окупљања је исказивање истинског србског поноса, поводом стогодишњице славних победа на Церу и Колубари, као и поводом очекиваног доласка Председника Русије, Владимира Путина.

Образ позива грађане да на ПАРАДУ ПОНОСА донесу све оно чиме се поносе као православни Срби: Часни крст, иконе Светаца, заставе Србије, Русије и Новорусије, слике и фотографије својих витешких предака, као и србских и руских хероја — Светог Саве, Карађорђа, Његоша, Војводе Мишића, Драже Михаиловића, Радована Караџића, Ратка Младића, Војислава Шешеља, Владимира Путина…

Припремајући се за ПАРАДУ ПОНОСА, активисти Образа су лепили плакате и налепнице у Београду и у другим градовима широм Србије, попут Ниша, Новог Сада, Панчева, Шапца, Руме, Јагодине…

006

Још једном поручујемо и пријатељима и непријатељима да нас никакве претње и уцене не могу поколебати, а још мање натерати на предају и капитулацију, јер у нама и даље громко одјекује поклич мајора Драгутина Гавриловића:

„Образ Београда, србске престонице, мора да буде светао!“

За Крст часни и Слободу златну!

Све за Србство, а Србство ни за шта!

Налепница 05 RGB

7 Comments

 1. Срба каже:

  Ви чувате Образ Србије, сви заједно против терора издајничке власти над огромном већином, против насилног наметања хомосексуалне иделогије којом хоће да индоктринирају нашу децу још у основној школи.
  Све за Србију, Србију низашта.

 2. Војислав каже:

  Какав мрак се надвио над нама , а изаћи ће нас пар хиљада да се бунимо , остали ће да чувају својих бедних 25 000 динара тако што ће да погну главу пред нечастивим и содомитима . Србијо на улице да се не допусти ова срамота сутрадан , ја бре крстим дете на овај дан , СРАМОТА ! Мењајмо проклету власт која нас уништава ….

 3. Иван Вељковић каже:

  Драга браћо, истрајте у борби за спас Србије и наше престонице, свим сам срцем уз вас, нажалост нисам у могућности да и сам будем ту са вама, али се молим за вас, да не одустанете, да будете храбри, часни и јаки, као наши преци некада!! Бог ће вам дати снагу драга браћо, истрајте у тој борби, нека вас Бог чува, не одустајте, не дозволите паради неморала, антихришћанства, содомиства да нам окаља Београд и Србију, не дозволите да нам се то зло ушета у нашу мученичку Србију, ви нисте сами у тој борби, са вама је Бог и цео слободарски свет, испред вас је отелотворено зло у лицу срамних “ЛГБТ активиста”, јадника без части, морала, стида, изопачених шизофреника жељних да своју скаредност и настраност свима јавно покажу, егзибициониста који би да врше нааиље над (још увек) здравом већином нашег србског народа, не дајте се браћо, не одустајте! Не заборавите БОГ је са вама драга браћо!!

  А неки, видим, хоће да “каде” након Параде шљама и стида….нека им је на част, нећу ништа више рећи о њима….нека им неко други суди о њиховој части и моралу…

  Са вером у Бога, за Крст часни и слободу златну, за ОБРАЗ Београда, за ОБРАЗ Србије и за ОБРАЗ деце наше, напред до победе, зауставите сатанистичку Содому и Гомору која се спрема умарширати у Београд!!!

  ЖИВЕЛИ БРАЋО!!!!!!

 4. Катарина каже:

  Пуна подршка за параду поносу коју организујете. Не могу да вам се придружим јер смо ми у центру блокирани у улазима зграда, не можемо ни у продавницу. Зар полиција није у штрајку, одакле су ове довели. Благо криминалцима данас у Србији заштићени су као и ови на накарадној паради.

 5. Aleksandar каже:

  Sve je blokirano ne moze se prici

 6. Nikola каже:

  Pravilno je Srbski. Procitajte zasto na naslovnij strani naseg sajta. Na desnoi strani.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.