Вучићев режим тера Србе да саучествују у издаји

Србски Образ најоштрије осуђује противзаконите притиске велеиздајничког режима на Србе на Косову и Метохији да учествују на такозваним „парламентарним изборима“ терористичке „Репубљик Косове“!

Према сведочењу великог броја људи са Косова и Метохије, и овога пута се понавља већ виђена пракса принуде и уцене којом издајници покушавају да натерају Србе, нарочито на Северном Косову, да гласају на лажним изборима непостојеће творевине и тиме признају НАТО-шиптарску власт. Од раног јутра сви запослени у јавним предузећима и примаоци социјалне помоћи изложени су телефонском малтретирању режимских плаћеника, који им прете отказима и укидањем зајемчених новчаних прихода уколико одбију да гласају на Тачијевим изборима.

Свесни да су потписивањем Бриселског споразума, укидањем србске државности на Косову и Метохији и препуштањем србског народа на милост и немилост шиптарским душманима и њиховима НАТО газдама, најгрубље прекршили Устав Србије, Александар Вучић, Ивица Дачић, Томислав Николић и њихови помагачи покушавају да целокупно србско становништво Косова и Метохије учине саучесницима у велеиздаји.

Србски Образ позива косовско-метохијске Србе да не поклекну пред лажима и незаконитом притисцима, да никада не пристану на издају и да без изузетка признају само Устав и законе своје државе Србије.

НЕ шиптарским изборима 010

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.