Сусрет са Леонидом Решетњиковим

Resetnikov 010 700x350

Представници Србског Образа и Српске радикалне странке, Младен Обрадовић и Александар Шешељ, сусрели су се са директором Руског института за стратешка истраживања (РИСИ) Леонидом Решетњиковим и његовим сарадницима.

Господин Решетњиков, који је и члан Руског комитета за одбрану Војислава Шешеља, борави у Србији поводом представљања руског издања његове књиге Вратити се Русији.

Током срдачног разговора са Леонидом Решетњиковим и његовим сарадницима Петром Мултатулијем и Михаилом Дегтјаровим, истакнуто је да суштина необјављеног рата који се води пре свега против православних народа није ни политичке, ни економске нити војне природе, већ — духовне. Из тог разлога, неопходно је да руски, србски, грчки, бугарски и остали православни народи препознају и прихвате повратак Богу, не у површном, већ у суштинском, литургијском смислу, као једини темељ на којем се може извојевати ослобођење од западног ропства и одржати хришћанска цивилизација.

Такође, постигнута је обострана сагласност о унапређењу међусобне сарадње, као и о неопходности јачања присуства Русије у друштвено-политичком животу Србије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.