Доле издаја — слобода родољубима!

ivan-ivanovic-snp-nasi-kordon-cr

Србски Образ најоштрије осуђује хапшење и захтева неодложно пуштање на слободу Ивана Ивановића, председника СНП Наши, и Радомира Почуче, новинара и бившег портпарола ПТЈ!

Хапшењем Ивановића и Почуче, диктаторски режим је показао да је у окупираној и обесправљеној Вучићевој Србији дозвољено, па и пожељно, кршити Устав, предавати Косово и Метохију, продавати земљу и предузећа странцима — али је зато забрањено и кажњиво рећи плаћенику да је плаћеник, србомрсцу да је србомрзац, а издајнику да је издајник!?

Подсећамо да су Иван Ивановић и Радомир Почуча задржани у полицији, а потом приведени у тзв. „Палату правде“ због наводних кривичних дела „расна и друга дискриминација“ и „угрожавање сигурности“, а све то након што су се добровољно одазвали позиву да дају изјаву у својству грађанина, што речито говори о подмуклости властодржаца.

Србски Образ позива све оне који себе виде као опозицију издајничком режиму Александра Вучића, а посебно Српску радикалну странку, Покрет Двери и Демократску странку Србије, да стану у одбрану Ивана Ивановића и Радомира Почуче и да дигну глас, не само против гушења слободе мишљења и изражавања, већ и против погубног брисања из свести Срба појма издаје као највећег зла које може задесити један народ и државу.

Није све готово. ЗА СЛОБОДНУ СРБИЈУ!

 

Информативна служба Србског Образа

1 Comment

  1. Срамота.Издајнички режим ,гуши оно за што се залагао.Какви су они може се видјети у односу према Војиславу Шешељу,кога су заступали и који је допринио да дођу на ове позиције .Грешка патриотске опозиције је што се није ујединила -Двери,Дсс.СРС ЈЕСТЕ НАСТУПИЛА СА НАШИМ И ОБРАЗОМ,АЛИ ЕКОНОМСКА КРИЗА И МЕЂУНАРОДНА СИТУАЦИЈА,ДОПРИНЕЋЕ НОВИМ ПРИЛИКАМА.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.