Подршка „Нашима“ у борби против издајника

Србски Образ пружа пуну подршку братском Српском народном покрету Наши, који се нашао на удару целокупног НАТО- ЕУ-лобија због објављивања „Списка 30 највећих србомрзаца и издајника међу јавним личностима“.

Истовремено, најоштрије осуђујемо оркестрирану хајку прозападних странака, тзв. „невладиних организација“ и високих државних чиновника, који нису ни покушали да оповргну тачност навода СНП Наши, већ су по навици посегнули само за најнижим увредама и лажним оптужбама за „фашизам“, „позив на линч“ и томе слично.

snpnasi-sajt

У знак подршке родољубивој борби СНП Наши, Србски Образ позива све родољубе да проскрибовани „Списак 30 највећих србомрзаца и издајника међу јавним личностима“  шире путем интернета и других медија, како би јавност била упозната са истином о срборушилачком деловању издајника и плаћеника свих боја: http://nasisrbija.org/index.php/2014/03/28/spisak-30-najvecih-srbomrzaca-i-izdajnika-medju-javnim-licnostima/

1 Comment

  1. radivoje pantic каже:

    Ovaj spisak je samo vrh ledenog brega koji je mnogo veci jer je Beograd pun tog OLOSA I ANTISRBA koji su predvodili Tadic, Dulic,Homen, Kolesar, Janjusevic I drustvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.