Децу вам нећемо опростити

Српска радикална странка, Србски Образ и СНП Наши обележили су данас 15. годишњицу НАТО агресије на СРЈ. Чланови и присталице СРС, Образа и Наших присуствовали су парастосу који је Српска православна црква организовала у цркви Светог Марка, а затим су положили венце у Ташмајданском парку, на месту где се некада налазио споменик убијеној девојчици Милици Ракић.

IMG_1943

Скупу је присуствовао и посланик руске Думе Сергеј Бабурин, који се обратио окупљенима. Грађани су носили транспарент са поруком „Децу вам нећемо опростити“ и сликама малишана страдалих у НАТО агресији. Скупу су присуствовали заменик председника Српске радикалне странке Немања Шаровић, функционери СРС генерал Божидар Делић, Зоран Красић и Вјерица Радета, као и лидер Образа Младен Обрадовић.

Logo SRS-Obraz-Nasi 01

Полагањем венаца на споменик убијеној деци, са ког је 5. октобра 2000. године уклоњена статуа Милице Ракић, СРС, Образ и Наши желе да подсете србски народ да је НАТО агресија настављена и после 1999. године, кроз издајничке режиме који већ 14 година разарају Србију, а петооктобарско уништавање споменика Милици Ракић је најстрашнији симбол онога што су нам донели НАТО и ЕУ.

 

СРБСКИ ОБРАЗ

Информативна служба

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.