Гласајте и изборите се за слободну Србију

Браћо и сестре, поштовани пријатељи и саборци,

У недељу 16. марта имате прилику да учествујете у једном, многима невидљивом и не баш најјаснијем, боју НА ЖИВОТ И СМРТ између отворено издајничког режима са свим својим савезницима и патриотске борбене групе састављене од Српске радикалне странке, Образа и Наших, која ће се по сваку цену и на сваки начин, супротставити издаји и издајницима у српској политици.

Ситуација у земљи је не тешка, већ катастрофална. Свуда владају очај, безнађе и немогућност да се ишта промени и стварно поправи или сачува. Имућан је онај ко има паре за најосновније и најважније лекове, ко плаћа комуналије и још има неисечену струју, ко има три мршава оброка дневно и може да купи књиге и направи сендвич свом детету.

Али, досадашњим властима то савршено одговара — да обаве посао „док је вруће“, док се „Власи не досете“ и српски народ коначно не пробуди, усправи и супротстави ВЕЛИКОЈ ПРЕВАРИ. Осећају они да су им избројани дани и тренуци и да неће довека моћи да раде оно што им, за сада, још увек пролази. Плаше се само оних који ће се, беспоштедно и немилосрдно, на начин Војислава Шешеља, супротставити рушитељима наше среће и градитељима српске несреће и пропасти.

Само прави и жестоки српски националисти, који се нису либили да оду на сва крвава отаџбинска ратишта са десетинама хиљада добровољаца и тамо бране част и образ Србије, само такви ће моћи да лупе шаком о сто, да, ако треба, прекину седницу и физички избаце издајнике из скупштинске сале.

Само они који немају малограђанске обзире и не питају „чика Вучића“ шта смеју а шта не смеју да кажу или ураде у Парламенту, само такви могу да кажу „историјско НЕ!“ ужасној издаји Косова, Србије, нашег Устава и свих наших закона, само такви могу да стану на пут даљем прекрајању српских граница и сталном смањивању наше одавно немоћне и скоро па окупиране државе.

Ми се нисмо плашили смрти тамо где је она ледила од страха и ужаса многе мање одлучне борце; наш вођа и предводник др Војислав Шешељ је остао непобеђен у Хагу, увек са нама, њему оданим саборцима; ми се никада нећемо плашити да најобичнијим и најјаснијим народним речима кажемо издајнику да је издајник и да ће га памтити и стидети га се све будуће генерације српског народа.

Може све нас да похапси и затвори онај полудели Вучић, може да ради шта год хоће — ми се никада нећемо предати, ни одустати од наше борбе.

У томе је сва суштина, а не у празним причама о економији и дипломатији, породици и здравственом осигурању, телевизијској претплати и „Бус-плусу“.

Док се не супротставимо издајницима и у тим расправама и сукобима не обелоданимо сво њихово зло и читаву Вучићеву превару, нема нам живота у овој бестрагији и паклу од земље (у шта су је претворили ове пост-демократске демократе са још неосушеним националним бојама на лицу и телу).

Ово је Србија, не Србистан. Вучић нашу отаџбину жели да претвори у Србистан и онда у том и таквом Србистану хоће да мења Устав, да би могао „регуларно“ да изда и прода Косово и Метохију, уз гласове оних који ће кроз СНС, у ствари, да гласају за Тачија и Јахјагу, Харадинаја и Чекуа, Весли Кларка и Ангелу Меркел, Хавијера Солану и Клинтоновог актуелног наследника на трону прекоокеанске (антируске) Империје Зла.

Биће шта ће бити. Али и даље све још увек зависи И ОД ВАС. Не само од вас, али — и од вас.

Ми знамо да вам није добро и да нисте задовољни. Али, да ли сте и ви тога свесни и стварно спремни да то стање промените? То сигурно нећете моћи са онима који су вас и довели у то стање, са онима коју су вас онако безочно и у лице лагали и који вас и даље лажу и праве будале од свих нас.

У недељу ће наш Војислав Шешељ, као и свако нормалан и за судбину Отаџбине искрено заинтересован, читав дан очекивати добре вести из Србије и надати се да ће стање бити много боље него што нам то предвиђају све оне силне Агенције за тобожње „испитавање јавног мнења“.

Даће Бог да се заиста и десе те добре вести и тако на делу покаже да српски народ ипак није беспомоћно и несвесно стадо волова и коза што уредно иду на блатњаво медијско појило и, одмах затим, на клање. Да тако, на делу, сви заједно покажемо Шешељу, али, не мање, и самом Путину — ко смо и од каквог смо материјала сачињени.

Промисао Божја је удесила да два најважнија човека за судбину Србије буду, обојица, ван њеног тла. Др Војислав Шешељ је у Хагу, а Владимир Владимирович Путин у Москви.

Сад је на нама да нам обојица дођу овде: Шешељ трајно, а Путин онолико колико је потребно да се „реше ствари“ и отерају уцењивачки и бахати каубоји и њихова домаћа понизна послуга.

Када кажемо И КОСОВО И РУСИЈА! одмах помислимо на јединог човека који, у тренутку, може да протера Американце из Бондстила, промени однос снага на Западном Балкану и одмах реши све оно што је, иначе, без њега готово немогуће решити — на руског председника Путина.

А када се немо охрабримо изговоривши у себи оно лековито: СВЕ ЗА СРПСТВО, СРПСТВО НИ ЗА ШТА! — одмах призивамо нашег (а, ако Бог да, и будућег српског) председника, др Војислава Шешеља, из изгнанства и ничим заслужене тамнице.

Уз помоћ Путина и са Шешељевом непоколебљивошћу, Србистан може поново да поврати своју част и опет постане Србија, наш сигурни дом и наша једина Отаџбина.

Победите сада у недељу, у ваше, али и у име свих ваших предака и потомака. Укажите нам своје поверење и спремност да се заједно изборимо за излазак из оваквог стања српске државе и нашег скоро па упропаштеног друштва.

Заокружите шестицу и пустите нас да ми обавимо све остало.

Уз Божију и руску помоћ, победићемо све непријатеље! Неће нам то бити први пут у историји.

Запамтите добро: уговор са ђаволом се најчешће и најнаивније потписује управо пред гласачким кутијама на сам дан избора.

Од вас толико тога зависи. Посебно ако се усудите да гласате за оне који вас никада неће издати, за оне који ни по коју цену неће жртвовати ни вас ни Србију — да би „испали фини“ према одурним српским непријатељима и издајницима.

То код нас неће моћи, никада!

Нека се чудо догоди! Нека Србија победи!

Нек се тако покаже да још није све готово и да и те како постоји нада за слободну Србију!

У Србији 16. марта, чудо ће се звати — БРОЈ 6.

У име отаџбинског савеза СРС—Образ— Наши
Немања Шаровић, Младен Обрадовић, Иван Ивановић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.