Младен Обрадовић: Патриотски блок је створен, њега чине СРС, Образ и Наши

БЕОГРАД – Лидер Покрета Образ Младен Обрадовић рекао је, гостујући на ТВ Панчево, да је једино Српска радикална странка радила на стварању патриотског блока. Он је објаснио да је упркос разним медијским позивима за стварање таквог блока, једини директан позив добио од СРС Војсилава Шешеља.

– Једини смо од српских радикала добили озбиљну и конретну понуду за заједничко учешће на изборима. Док су многи други говорили о стварању патриотског блока, једино је Војислав Шешељ и Српска радикална странка смогла снаге да то заиста и изведе. Патриотски блок је створен, њега чине СРС, Образ и Наши – рекао је Обрадовић.

Обрадовић је рекао да, за разлику од свих других, у СРС, Образу и СНП Наши се налазе људи који су доказали да су спремни да „иду до краја“.

– За разлику од многих других који лепо говоре о српству, а до сада нису ништа конкретно урадили, ми смо једини до сада доказали да смо спремни да идемо до краја у обрачуну са издајницима свих боја и свих врста – рекао је Обрадовић.

На питање новинарке, зашто Образ није ишао на изборе у коалицији са Дверима, Обрадовић је рекао да Двери нису ни звале Образ у коалцију.

– Ми од Двери нисмо добили никакав позив. Било је неформалних разговора у предходним месецима, али никакву конкретну понуду или позив за разговор нисмо добили. Они су слали нека отворена писма, али и ми смо слали исто отворена писма. Није било конретног позива са њихове стране. Са друге стране од радикала смо добили јако конкретну понуду, и јако брзо смо се договорили – братски. Онај ко је хтео да се удружи тај се и удружио, а то су Образ, Наши и радикали – објаснио је Обрадовић.

 

(Правда)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.