СРС, Образ и Наши прошли „силиконском долином“

Српска радикална странка, Образ и СНП Наши данас су одржали митинг у улици Страхињића Бана која је, због бројних ексклузивних кафића који се у њој налазе и богатих гостију који се ту окупљају, у народу названа „силиконска долина“.

IMG 5287 650x487 (VIDEO) Radikali prošli silikonskom dolinom, sponzoruše se razbežale

Проласком кроз ову улицу, СРС, Образ и Наши желели су да укажу на драстичне разлике између сиромашних и богатих у Србији. Лидери листе су напоменули да су они представници опљачканих и понижених грађана, а да је њихова протестна шетња „марш гладних“.

Долазак демонстраната изазвао је хаос у „силиконској долини“. Поједини гости кафића успаничено су истрчавали и склањали своје скупоцене аутомобиле, док су тзв. спонзоруше које су седеле у некима од башти бежале у локале. Упркос паници која је настала, шетња је протекла без инцидента, али су власници скупоцених аутомобила паркираних у Страхињића Бана, на својим хаубама и стаклима, добили украсе у виду налепница „И Косово и Русија“.

IMG 5305 650x487 (VIDEO) Radikali prošli silikonskom dolinom, sponzoruše se razbežale

Демонстранти су скандирали „Ово је Србија“, “Србија и Русија – не треба нам унија“, као и погрдне пароле на рачун лидера СНС Александра Вучића.

– Није Београд „круг двојке“ већ град у коме живи 95 посто обесправљених грађана. Не требају Београду нови тржни центри! Ево на Тргу Републике празног ТЦ „Стакленц“ и ТЦ „Чумићево сокаче“, пола локала на Булевару краља Александра је празно. Нама не требају нови тржни центри, Београду треба посао и поштена власт. Посла неће бити све док су на власти ови који не воде рачуна о интересима сопственог народа – рекао је заменик председника СРС Немања Шаровић.


(Правда)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.