Митингом у Косовској Митровици отпочела кампања

Kosovska Mitrovica1
Поруком окупљеним грађанима на митингу у Косовској Митровици да их никада неће издати Српска радикална странка (СРС) и покрети “Образ” и “Наши” започели су данас на Косову и Метохији предизборну кампању за парламентарне изборе у Србији.
Заменик председника СРС Немања Шаровић изјавио је да су они једина странка која је одлучила да у предизбоирну кампању заједно са покретима “Образ” и “Наши” крену са Косова и Метохије. “Данас када сви од вас окрећу главу, данас када је питање хоће ли се одржатио републички избори овде и како ће се одвијати ми желимо да покажемо да за СРС, “Образ” и “Наше” нема ништа важније од Косова и Метохије,” поручио је Шаровић. Шаровић је нагласио да не може постојати Србија без Косова и Метохије и да се не може од Србије сећи и одвајати Косово и Метохија као што се не може славска икона од куће сећи на делове и продавати.
— Оно што вам можемо обећати јесте да вас ми, без обзира на све, никада нећем о издати и да се ми никада нећемо предати — поручио је Шаровић окупљенима који су носили заставе Србије и Русије и заставе са ликом председника СРС Војислава Шешеља.
Митинг радикала одржан је под слоганом “И Косово и Русија” а поред Шаровића на митингу су говорили Младен Обрадовић из покрета “Образ”, Иван Ивановић из покрета “Наши” и кандидати за посланике у Скупштини Србије Звонко Михајловић и Владан Томовић.
Након митинга присталице СРС -а су прошетали до главног ибарског моста који Косовску Митровицу дели на северни и јужни део града.
(Танјуг)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.