Српска радикална странка обележила своју крсну славу

Српска радикална странка обележила је данас,  у присуству многобројних пријатеља и поштовалаца, крсну славу Света Три  јерарха.

Знате да је ово једанаеста година како Српска радикална странка обележава своју крсну славу Света Три јерарха без свог председника, др Војислава Шешеља. Током претходних година он је био у  могућности да се јави,  да нам честита славу. Међутим, ове године, вољом хашких зликоваца, који су га ставили у изолацију, он није могао чак ни да нам се јави, рекао је домаћин славе, Немања Шаровић, заменик председника Српске радикалне странке.

Ако желите добро Србији, Српској радикалној странци и Војиславу Шешељу, ако желите да га видите у Србији, онда за то постоји само један пут – тај пут је победа Српске радикалне странке на наредним изборима, тај пут је бескомпромисна борба, онако како се бескомпромисно бори Војислав Шешељ. Ако Српска радикална странка покаже да има снаге, храбрости и искуства да се супротстави свим проевропским странкама, а то су све сем Српске радикалне странке, онда ће и Војислав Шешељ ускоро бити са нама, рекао је Шаровић, и истакао да Српска радикална странка овог пута на изборе излази појачана и да је једина која је на себе преузела одговорност и има снаге, храбрости и воље да око себе окупи све патриотске снаге у Србији.

 

(СРС)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.