Братимљење Образа и радикала

DSCF9227

БРАТИМЉЕЊЕ! — Српска радикална странка и Србски Образ постигли су договор о заједничком наступу на изборима за Скупштину Србије 16. марта!

 

На данашњој конференцији за новинаре заменик председника СРС, Немања Шаровић, и председник Србског Образа, Младен Обрадовић, потписали су Повељу о братимљењу радикала и Образа. У складу са братским договором, Младен Обрадовић је постао члан породице српских радикала, а Немања Шаровић саборац Србског Образа.

По речима Немање Шаровића, док су неки други само говорили о стварању патриотског блока, радикали су у тишини конкретно радили на томе.

povelja

Од данас је листа СРС за Републичке изборе јача за Младена Обрадовића и Србски Образ, а већ за наредне дане Шаровић је најавио нова појачања, која ће листу СРС учинити највећим изненађењем предстојећих избора.

Председник Србског Образа, Младен Обрадовић, изјавио је да ово није пуки коалициони договор од данас до сутра, већ истинска саборност оних који су своје родољубље доказали делима, жртвом и истрајношћу, а која даје прилику да светосавски националисти коначно добију своје представнике у Скупштини Србије.

2 Comments

  1. Анонимни каже:

    Срећно вам било братимљење, на многаја љета родољуби!

  2. Корнелиjе Кодреану каже:

    Драго ми jе због овог потеза Радикала и Образа. Свака част!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.