Да се обожимо, сложимо и умножимо!

Logo 700x350 plava slova

Отворено писмо родољубивим организацијама и истакнутим појединцима поводом ванредних избора за Скупштину Србије

 

Поштована србска браћо,

Након одбијања руководстава некада великих патриотских странака да учествују у стварању јединственог родољубивог блока на предстојећим изборима, сасвим је извесно да се на њих више не може рачунати као на озбиљне и смислене противнике свеопштег растакања и уништења православног Србства, које спроводи издајнички режим и иста таква опозиција по налогу антихришћанске интернационале.

Не увиђајући  да тиме следе погубни пут некадашњих великаша који „на комате раздробише царство“, ускогруди партијаши су изневерили очекивања многих својих искрено родољубивих присталица, и тако, макар и несвесно, пружили србским  непријатељима изврсну прилику да у новом сазиву Скупштине не буде више никога ко ће дићи глас против најављене измене Устава и брисања Косова и Метохије из правног система Србије, разарајуће регионализације, омогућавања истополних „бракова“, наметања латинице као службеног писма, озакоњења дивљег капитализма, распродаје природних богатстава и уласка у НАТО.

У суштини, то је тужан и горак, али тачан и лековит показатељ бесмислености, заблуделости и штетности свих покушаја заснивања србског национализма на безбожним тековинама Француске револуције, рационализма, индивидуализма и страначке подељености.

Управо зато, време је да православни србски националисти, који смисао свог постојања и борбе виде у истинољубивом и једнодушном служењу Богу и својим ближњима, поносно и одлучно развију стег светосавске саборности, са заветном крилатицом: „Да се обожимо, сложимо и умножимо“!

tri-spojena-prsta

Србски Образ вас позива да без оклевања, одлучно и часно, приступимо образовању родољубивог фронта свих који желе, могу, знају и смеју да помогну нашем напаћеном народу и распетом Отачаству!

У супротном, не дао Бог, умножиће се број оних који не сабирају са Христом, већ расипају, и поновиће се 2012. година, само у још горем виду. Подсећамо, и уочи тадашњих избора смо нудили савез и подршку патриотским странкама, али оне су, на жалост, то пренебрегле и наступиле самостално. Исход је добро познат: прилика да патриотски блок буде трећи по снази у Скупштини је испуштена, а безмало 10% родољубивих гласова је отишло у неповрат.

Драга браћо, почујмо глас свог рода, жељног честитости, слоге и саборности, а не политикантства, сујете и себичности. Једино тако ћемо смело и неосуђено стати под окриље Бога Живог и Истинитог, Који сведочи:  „Где су два или три сабрана у име Моје, онде сам и Ја међу њима“! Једино тако ћемо бити достојни подршке и Небеске и земаљске Србије!

Бог ће помоћи нашем прегнућу — ако буде имао коме!

Да се обожимо, сложимо и умножимо!

 

СРБСКИ ОБРАЗ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.