Младен Обрадовић: Нека буде борба непрестана!

MO-PP-700x350 

Изјава Младена Обрадовића поводом пресуде Апелационог суда, којом је осуђен на четири месеца кућног затвора због наводног „ширења дискриминације“ уочи отказане параде срама 2009. године:

Одлуку Апелационог суда доживљавам као компромис између савести судија и политичких притисака да пресуда мора бити осуђујућа.

Моји ставови остају непромењени и наставићу да их јавно износим и заступам.

Противим се одржавању такозване „Параде поноса“ као противуставне манифестације којом се нарушава јавни морал, безбедност и здравље грађана, шири нетрпељивост према Православљу и Србству и отворено угрожава будућност наше деце.

Као и огромна већина грађана Србије и Србских Земаља, не желим да нам децу уче да је хомосексуалност „нормална и позитивна“, не желим да држава, чији народ изумире, сваке године троши милионе из све празнијег буџета на параду срама, и не желим да мањина терорише већину.

Уверен сам да би доношење закона о забрани содомске пропаганде деци и омладини, уз забрану одржавања неморалних манифестација у наредних сто година, као у братској Русији, било делотворно решење за одбрану наше деце, породице и народа.

Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може!

2 Comments

  1. IVAN BOJOVIC каже:

    UZ TEBE SAM,NECU DA DOZVOLIM DA MI SI DODJE IZ SKOLE I DA MI KAZE DA JE NASO DECKA

  2. Ivan каже:

    Ovako draga braci Srbi, s obzirom da svi zajedno ne podnosimo pedere, sta cete tim povod uraditi, ne mogu ih gledati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.