Слобода Србину Војиславу Шешељу!

Sloboda Srbinu Vojislavu Seselju

 

Објављивањем вести о опакој болести (метастази рака) др Војислава Шешеља, још једном је показана србождерска суштина такозваног Хашког трибунала.

Након деценијског заточења председника СРС без правоснажне пресуде, и потпуне немоћи и незнања које су тужиоци и судије показали у сучељавању са њиме, хашка инквизиција је прибегла старом и већ опробаном начину обрачуна са непокорним Србима.

Не могавши да осуде Војислава Шешеља, решили су да га убију, управо као и Слободана Милошевића: изазивањем тешке болести и ускраћивањем права на одговарајуће лечење!

Србски Образ захтева од председника Републике Србије, председника и потпредседника Владе и надлежних министарстава, да без одлагања поступе по Уставу и закону и заштите основна људска права свог грађанина Војислава Шешеља — почевши од права на живот и одговарајуће лечење у Србији или у Русији, па до уважавања претпоставке невиности и права на завршетак суђења у разумном року.

Такође, позивамо све родољубиве организације и појединце да заједнички подигнемо глас против убијања још једног Србина у хашким тамницама, а ако се молбе надлежним властима покажу узалудним, да у складу са Божијим и људским законом изађемо на улице србских градова све до коначног пуштања Војислава Шешеља да се слободно лечи и брани.

У супротном, бићемо не само сведоци, него и саучесници једног подмуклог злочина.

 

Председник Србског Образа

Младен Обрадовић

2 Comments

  1. Стројимир каже:

    Живио србски витез Војислав Шешељ!
    Свака част Образу што не заборавља наше јунаке, иако су на супротним идеолошким странама.

    • Тимур каже:

      Братья сербы, мы с вами. Очень жаль что мы не помогли вам в 1999 году. Русский народ хотел помочь, но у власти стоял алкаш Ельцин. Если бы тогда был президент Путин, сша на Сербию никогда бы не напали. Россия не дола бы в обиду. Простите нас за то что не помогли тогда. Но с Путиным мы наберемся сил и сша ответят за все. – See more at: https://www.obraz.rs/22-godisnjica-republike-srbske/#sthash.gO5lnrf9.dpuf

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.