Мучка освета исламско-западне коалиције

Volgograd 01_cr

Србски Образ изражава најдубље саучешће братском руском народу и државном и духовном руководству Русије поводом најновијих терористичких напада у Волгограду.

Нема никакве сумње да су напади осмишљени и изведени са циљем подривања одбрамбене способности Русије и безбедности њених грађана, али и са намером изазивања панике међу становништвом и неповерења у руководеће способности руског државног врха.

Убеђени смо да налогодавце ових стравичних злочина не треба тражити само међу исламским терористима, већ и међу њиховим антихришћанским западним покровитељима, жељним освете због блиставих успеха руске дипломатије у случајевима одбеглог обавештајца Едварда Сноудена, грађанског рата у Сирији, иранске нуклеарне кризе и покушаја прозападног преврата у Украјини.

У овим нимало лаким тренуцима, Русији — као и Србији — изнад свега је потребно јединство и чврстина. Вековно искуство нас учи да смо најтеже тренутке своје историје успевали да пребродимо управо онда када смо изворе јединства и чврстине тражили и проналазили у духовним и националним вредностима наших Светих Предака.

Молећи се Богу за покој душа невино страдалих и надајући се праведној казни за злочинце, чврсто верујемо да ће потпуни повратак руског народа на пут православне државотворности бити најбољи одговор свима који покушавају да сломе дух Свете Русије.

2 Comments

  1. Stan каже:

    ПРИДРУЖУЈЕМ СЕ !
    Станислав Гашпаровски

  2. Тимур каже:

    Я из Волгограда, У нас тут террористы взорвали три бомбы. Я видел последствия взрывов, очень больно это видеть. это. Но мы не падаем духом. Сербы и Русские, братья на веки

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.