Одложено суђење члановима Образа

palata-pravde-obraz-02

Поновно суђење члановима Образа и другим родољубима поводом параде срама 2010. године, које је требало да буде одржано данас пред Вишим судом у Београду, одложено је за 31. јануар 2014.

Због измене Закона о кривичном поступку, данас је требало да буде одржано тзв. припремно рочиште, на коме би се предочили докази оптужбе и одбране, али је оно одложено због недоласка једног од оптужених и његовог браниоца.

У политички мотивисаном судском поступку марта—априла 2011. године, 14-оро оптужених, међу којима су и чланови Србског Образа, оглашени су кривим за наводно изазивање нереда на улицама Београда 10. октобра 2010.

Након уложених жалби одбране, Апелациони суд у Београду је поништио првостепену пресуду и вратио је Вишем суду на поновно разматрање.

1 Comment

  1. boris каже:

    dali u BEOGRADU ima SRBA da sprece SIPTARSKU IZLOZBU,o nekakakvom stradanju BALISTA NA KOSOVU koju priredjuju SIPTARSKE DROLJE USRED BEOGRADA,DROLJETINE BOGUJEVCI ovo je preslo svaku normu ovo nema nigde stradanje BALISTA se prikazuje usred BEOGRADA.SRAMNO ZA SVAKOG SRBINA.
    Одгово

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.