Небојша М. Крстић — неустрашиви крстоносац


Светли празник Ваведења Пресвете Богородице (21. новембра / 4. децембра) светосавски националисти већ дванаест година прослављају у радосној тузи, сећајући се свог вође и брата Небојше М. Крстића, оснивача Отачаственог покрета Образ.

Небојша М. Крстић пострадао је у ноћи 3/4. XII 2001, у наводној „саобраћајној незгоди“ на ауто-путу Ниш—Лесковац, под околностима које ни до данашњег дана нису расветљене.

Одушевљујући србску омладину идејама Светог Саве и Светог Николаја, сведочећи о борби за Крст Часни и Слободу Златну, и дижући глас против Новог светског антихришћанског поретка, Небојша М. Крстић је био трн у оку и видивих и невидивих непријатеља православног Србства, којима је нарочито засметао након пропасти тзв. „геј-параде“ јуна 2001. године.

И овог Ваведења, 2013. лета Господњег, Небојшини сродници, пријатељи и саборци су се сабрали око крста на његовом гробу у родном Нишу и помолили се за покој душе неустрашивог крстоносца.

У знак сећања на Небојшу М. Крстића, прилажемо вашој пажњи снимак његовог гостовања на СРТ Зворник, у којем је на блистав начин разобличио суштину и појавне облике Новог светског поретка и далековидо упозорио Србе шта нам се спрема уколико се не вратимо Богу и себи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.