Учестали напади на сајт Србског Образа

Поштовани пријатељи,

У протеклих неколико дана, сајт Србског Образа (образ.срб и obraz.rs) био је изложен вишеструким сајбер-нападима, који су за последицу углавном имали успорено учитавање страница.

У уторак 26. новембра догодио се до сада највећи напад, при чему је приступ сајту био готово у потпуности онемогућен током неколико часова.

Интернет-тим Србског Образа дошао је до извесних података о нападачима, који су, по свему судећи, тај нечасни посао извршили по налогу из врха власти.

Покушаји да се на овај начин онеспособи наша интернет-страница уследили су након догађаја од 3. и 17. новембра у Косовској Митровици, када је сајт Србског Образа постао једно од најважнијих мрежних места за ширење истине о лажним изборима на Косову и Метохији и о велеиздајничкој политици београдских властодржаца.

Без обзира на сва искушења и препреке, Србски Образ ће и убудуће радити на разбијању медијско-политичког мрака и јачању духовне и националне свести нашег народа, у чему очекујемо још већу подршку србских родољуба и свих часних и добронамерних људи.

Информативна служба Србског Образа

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.