Још један пораз марионетског режима у Београду


Данашњи дан у Косовској Митровици показао је читавом свету слику и прилику Вучићеве Србије: огољена сила, бескрупулозне уцене и лажљива пропаганда — све у покушају да се сломи најтврђи бастион србске слободе.

Претње Крстимира Пантића и Александра Вулина грађанима Косовске Митровице да ће остати без посла, плата, пензија и социјалних давања, употпунили су тенкови НАТО-а, бодљикава жица испред биралишта и кордони „специјалаца“ са аутоматским пушкама „на готовс“. Коалиција СНС-СПС-КПС-НАТО-ЕУЛЕКС има само један циљ: да Србе са севера Косова и Метохије на сваки могући начин утера у Тачијеву терористичку државу.

Упркос упрезању целокупне срборушилачке машинерије, народ Косовске Митровице није изашао на изборе „по Уставу и законима Косова“ у оном броју у којем су издајници прижељкивали. Штавише, тврдњом да је данас гласало 10 пута више бирача него 3. новембра, Крстимир Пантић је и нехотице признао да је пре две недеље, у неупоредиво нормалнијим условима, бојкот у потпуности успео, односно да је, према Пантићевим рачуницама, тада гласало мање од 2% Срба (не рачунајући Шиптаре).

Untitled-2

Сада је потпуно јасно да су ови избори не само незаконити и неспојиви са правним системом државе Србије, већ су и потпуно нелегитимни, будући да су спроведени у до сада незабележеној атмосфери терора, претњи и уцена грађана.

Па ипак, данас је, не рачунајући 3. новембар, забележена најмања излазност у историји локалних избора у Косовској Митровици!

Репресија режима није била ограничена само на Косово и Метохију. Представници родољубивих организација Србски Образ, СНП Наши и Заветници данас су у времену од 12 до 16 часова били задржани на информативним разговорима у Одељењу за јавни ред и мир СУП-а Београд. Јуче су током читавог дана припадници полиције трагали за истакнутим члановима патриотских покрета и уручивали им позиве за данашње саслушање.

Србски Образ и СНП Наши у потпуности подржавају став Привремене скупштине АП Косова и Метохије о непризнавању Тачијевих избора и о неопходности очувања свих институција државе Србије унутар правног система наше земље.

9 Comments

 1. BOBAN каже:

  Kozački pukovnik Vojislav Vidaković najavljuje da će uskoro kozačka struktura biti uspostavljena u nekim od gradova Republike Srpske da bi bile još jače prijateljske veze srpskog i ruskog naroda. On je pojasnio da je Centralna kozačka vojska Republiku Srpsku ostavila baš za kraj, ne zato što su Srbi iz Crne Gore i Srbije, gde su kozački centri uspostavljeni ranije, važniji za Rusiju, već upravo zbog uverenja da će u Republici Srpskoj naići na najbolji odgovor i saradnju. Pukovnik precizira da formiranje ove strukture ne znači nikakvo formiranje kozačke vojske na teritoriji Republike Srpke, mada su, kako je rekao, Kozaci, kao “Hristovi ratnici”, spremni da uvek i u svakom momentu pomognu srpskom narodu. “To je samo ispostava centralne kozačke vojske, čiji je ataman predsednik Rusije Vladimir Putin. Kozaci kao ‘Hristovi ratnici’ na silu će uvek odgovoriti silom, ali na zlo neće odgovarati zlom”, naglasio je Vidaković. On je dodao da su Kozaci kao red nastali da bi širili harmoniju, “jer je Bog napravio harmoničan svet, ali da ono genetsko, srpsko i kozačko kaže – da nikad tuđe ne otimamo, a svoje da ne damo”. Upravo stoga, naglasio je Vidaković, Kozaci budno prate situaciju u BiH gde je, prema nekim procenama, naseljeno 50.000 mudžahedina, i spremni su da na svaki način pomognu srpskom narodu sa one strane Drine. On navodi da je, uprkos raznim iskrivljenim tumačenjima, Rusija veliki prijatelj srpskog naroda i da Srbi treba da znaju da će Moskva uvek biti uz njih. “U geopolitičkom smislu stvari su se malo izmenile. Rusija je postala garant mira u svetu, a ne neko ko izaziva zlo. Mi, Kozaci, garanti smo mira, a ne ratova”, naglasio je Vidaković. On je podsetio da su Srbi iz Hercegovine i Crne Gore, koji su pod najezdom Turaka napuštali svoja ognjišta, utošište od islamizacije pronalazili u pravoslavnoj Rusiji i tamo pristupali Kozačkoj vojsci, kao i da su ruski Kozaci dolazili da pomognu srpskom narodu u borbi protiv Turaka. “Mi ćemo u Republici Srpskoj uspostaviti naše centre, u kojim ćemo snažiti taj duh zajedništva i tradiciju”, zaključio je Vidaković.

 2. BOBAN каже:

  Београд – У консултацијама са лидерима парламентарних странака, на састанку код Александра Вучића данас је био лидер СПО. Драшковић најавио могућу коалицију са СНС. Вук Драшковић је рекао да је током састанка са Вучићем подржао европску и косовску политику Владе, примену Бриселског споразума, борбу против корупције и криминала. Драшковић је рекао и да је Вучићу предложио и да Србија почне приступање НАТО-у, али да је одговор Вучића био да то није могуће због скупштинске декларације. Једна од тема била је сарадња две странке. “Ви знате да су СПО и СНС већ увелико у многим коалицијама на локалу. Изразили смо заједнички став о заједничком наступу и на парламентарним изборима, СПО и СНС-а на листи СНС-а, али ће се о томе када дође време изјаснити страначки органи обе партије”, рекао је Драшковић. На питање новинара да ли је то предложио он или Вучић, лидер СПО-а је одговорио: “То је потпуно небитно. То је предложила реалност.” “Србији се много жури, нама се свима жури и нема застајкивања, то сам рекао. Нема окретања уназад. Не сме се направити ниједан корак уназад када су у питању стратешка магистрална питања, јер свако застајкивање или колебање даје шансу повратку уназад да те снаге које су за враћање Србије у деведесете су такође у надирању и контраофанзиви, и главна мета су им наравно Александар Вучић, СНС која га следи и СПО”, закључио је Драшковић. Лидер СПО је навео и да би “убрзане евро атланске, а не само европоске интеграције Србије заправо гарантовале успешан завршетак европског пута Србије”. Драшковић сматра и да би убрзане евро атлантске интеграције Србије “онемогућиле покушај снага из деведесетих година (прошлог века) да све зауставе, закоче и спрече и врате нас неколико деценија уназад”. Подсетимо, пре њега први потпредседник Владе и лидер СНС-а разговарао је са председником ЛДП-а Чедомиром Јовановићем..

 3. BOBAN каже:

  Александр Вучић вицепремијер Србије за кратко време у политичким круговима успео је да стекне надимак по злогласном Адолфу Хитлеру. По угледу на нацистичку Немачку организовао је батинашке јединице које су састоје од криминалаца, нарко дилера и пробисвета по угледу на нацистичке СА јединице, које су премлаћивале неподобне политичке противнике. Своје СА јединице Адолф Вучић користи за премлаћивање опозиције на ванредним локалним изборима и за постављање бомби и пребијање Срба на КиМ. Претњама, уценама, пребијањима, подметањем бомби покушава да уведе страховладу међу српским народом и сломије сваки вид отпора и умешан је у низ криминалних активности, поред тога што себе представља као препоштеног и борца за правду. Уз помоћ свог кума криминалца Славише Кокезе којег је поставио као потпредседника клуба Црвена Звезда организовао је и разбијање шофершајбни играчима ФК Црвена Звезда јер су се побунили на катастрофално стање у клубу, а који се злонамерно од стране медијске куће Б92 и појединих НВО приписују навијачима. Главно окупљалиште криминалаца је кафић КОНТАКТ (којег је иначе власник Кокеза) у којем Вучић кује планове. Међу криминалцима које окупља налазе се криминалне групе из Земуна и Новог Београда које контролише лично рођени брат Александра Вучића, као и нарко дилер са КиМ, Звонко Веселиновић који је један од главних дилера хероина за Хашима Тачија, а држава га не дира јер је по потреби у служби СНС. И ово је само почетак терора који има у плану Александар Вучић, у јавности смирен пун речи поштења и жеље за бољом Србијом, брзином светлости ју је увукао у деведесете и улични криминал, убиства, пљачке, беду и сиромаштво. Оно ште желим да напоменем, и само хапшење Мишковића је покушај да раскине везу са главним човеком који га је финансирао у време СРС и који је лично давао новац за Вучићев дневни лист „ПРАВДА„, који је угасио пре него што је преузео Курир и остале дневне новине у Србији. Све ово изнето је јавна тајна у Србији и о томе сви ћуте јер се плаше одмазде, међутим куцнуо је час да му се каже у лице ко је и шта је и да се грађани Србије обрачунају са једним перфидним, лукавим и болесним човеком.

 4. BOBAN каже:

  Има ли решења? ИМА!!! Протеривања и хапшења Западних шпијуна типа Кандић, Лихт и многих знаних и незнаних душебрижника, а затим – повратак традиционалним вредностима и изградња новог друштва на принципима људскости, памети, духовности и културе…

 5. BOBAN каже:

  KRSTIMIRA SOJICA mogu samo i cigani da glasaju SRBI sigurno nece.

 6. VIDOJE каже:

  Da se oduzme ukradena imovina i opljačkani novac, bivšim i sadašnjim političarima, bilo bi za socijalu i vojsku. Za početak, samo ono što su ukrali bračni par Drašković, bilo bi dovoljno za sve Srbe na okupiranim teritorijama za narednih 100 godina.

 7. VESOVIC каже:

  Sa ovim izmenama u B.G.samo potvrdjuju da su BRISELSKI PUSACI DA NE SPOMINJEMO KOSOVSKE IZBORE I STA CE BITI SA SRPSKIM ZIVLJEM!Srbi opametite se vise i ovako je kraj blizu!!

 8. VESOVIC каже:

  Za sve dodje sezona. Ali nikada u Srbiji. Kakvo zlo danas gura Srbe u EU? Prodali smo Srbe na Kosovu, za Evropski san. I prodali bi i Rusiju, za par dolara. I ako se danas glasa, velika vecina Srba bi glasali za naprednjake, a svoje na Kosovu bi radje da zaborave, sto prije to bolje. Za Evropski san. I onda nam je kriva Rusija. I Milosevic je sve bacio na kocku zapadnog prijateljstva, dok je bio hvaljen kao mirotvorac, da bi onda preko noci postao „kasapin“ Balkana. I tako redom, svi su „ogorceni“ na Rusiju, sto nije „nesto“ uradila, i zameramo sve „verbalno“. Dobro, barem da se znamo zahvaliti za dnevni hleb. Dva puta u prvoj godini vlasti naprednjaka kada je kasa bila potpuno prazna — Rusija ju je napunila, dajuci novim vlastima sansu sa se priberu. I tek sto su se snasli — odmah MMF-u, za nova zaduzivanja, i uz pomoc svih „strucnjaka“ sa zapada. Zaboravimo Ruse, da im pljunemo u lice u ime zahvale. Takvi smo. A sada se politicari nasladjuju — dozvole za Juzni Tok ce dati u etapama, da bi se oslastili mnogi oni koji cekaju u redu za poslastice. Kina ce o svojem trosku izvesti studiju o povezivanju kanalima Moravu i Vardar do Soluna. Takav projekt je ogroman, ali i ekonomski izuzetno vazan, jer bi oslobodio trgovinu centralne evrope i Njemacke do Mediterana, izbegavajuci nepouzdanost Hrvatske koja nije htjela da prihvati Kinesku ponudu da modernizira Rjecku tranzitnu luku i zeljeznicu. Tako, neka US ratni brodovi uzivaju kontrolu Jadrana sa svojim saveznicima Hrvatskom i Albanijom, ali ta kontrola moze postati potpuno besmislena otvaranjem nove transportne rute. Srpski politicari, buduci da su Srpski politicari, bi radje delovali sa Evropskim kreditima, gdje mogu da se ogrebu za milione. Nece tako lako sa Rusima i Kinezima. Zato im i nisu po volji Rusi. Ali je nejasno zasto narod ima takvu nisku dozu zahvalnosti za sve sto je uradjeno. Zar vi mislite da je bilo lako preokrenuti NIS iz gubitnika u najjacu komaniju na Balkanu? Znate li koliko investicija je bilo potrebno. Znate li koliko sada ta kompanija uplacuje profita u drzavnu kasu, jer je Srbija vlasnica 49%? I jos ne mogu prezaliti onaj 1%, iako da je Srbija bila BLIZU kontrole kompanije, sve bi bilo rasuto i prodato, za malu lovu. Prije nego sto se istresemo na Rusiju, da zapamtimo. Bez Rusije se Srbija nece izvuci iz zivog blata u koje tone. Tu je Rusija, i jedino Rusija da Srbiju izvuce iz NESTANKA. Jer kada odsjecu Vojvodinu, ekonomsko srce Srbije, biti ce gladi kao sto su nekada gladovali izbegli Palestinci. I svi ce se u okruznju podsmijavati — jer ce to biti krajnji dokaz da je to narod nesposoban da vlada svojom drzavom. I tako, bez saveznika, to jest, jedinom savezniku moramo pljuvati u lice — ocekujemo da nas Bog pogleda? Bog cuva skromne i zahvalne. Ne bahate i nezahvalne.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.