Неистине о хапшењу наводног “члана Образа” у Косовској Митровици

Србски Образ обавештава јавност да је потпуно нетачна вест, објављена у појединим дневним листовима, како је Србин Г. П, ухапшен у понедељак у Косовској Митовици, наводно „члан Образа“.

Измишљотини о припадности Г. П. нашем Покрету додата је и тврдња да су код њега пронађене психоактивне супстанце, па је очигледно на делу нечији покушај да саборцe Србског Образа — што Г. П, понављамо, није — али и свe осталe родољубe прикажe не само као „хулиганe“, „екстремистe“ и „Тачијевцe“, већ и као „наркоманe“. Колико је то бесмислено, можда најбоље сведочи чињеница да су чланови Образа у више наврата добровољно давали крв у Косовској Митровици — што никако не би могли да учине када, не дај Боже, не би живели здравим начином живота.

Уверени смо да су овакве гнусне клевете подметнуте како би се прикрила истина о огромним притисцима, претњама и уценама, а на крају и физичком изгредима, којима су режимски агенти Александар Вулин, Крстимир Пантић и Братислав Дикић безуспешно покушали да спрече бојкот и натерају Србе са севера Косова и Метохије да гласају на Тачијевим изборима.

Посебан бес издајника изазвала је чињеница да је Младен Обрадовић, председник Србског Образа, 3. новембра већ у 10 часова ујутру обавестио јавност о сазнањима да се спрема упад маскираних режимских батинаша на бирачка места и да ће властодршци учинити све да кривицу за то недело свале на истинске србске родољубе.

Упркос свим препрекама, Србски Образ ће и убудуће бити уз свој народ на Косову и Метохији и наставиће да свесрдно помаже у одбрани државне целовитости, Устава и закона Србије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.