Митрополит Амфилохије: Не излазите на изборе

Митрополит Амфилохије

Митрополит црногорско-приморски Амфилохије поручио је Србима на Косову и Метохији да се, поводом предстојећих шиптарских избора који ће се одржати у недељу, управљају према чињеници да нико на свету не би гласао за прихватање насилног одузимања територије државе која је са том територијом призната као чланица Уједињених нација.

„И по резолуцији 1244 Савјета безбједности Србија је у Уједињеним нацијама са Косовом и Метохијом као неотуђивим дијелом њене територије. Према томе, свако гласање би значило прихватање насиља и насилно отимање од Србије њеног неодузимљивога дијела, који је срце свеукупне њене историје и њенога бића. Према томе се и управљајте“, изјавио је митрополит.

1 Comment

  1. Лажни цар каже:

    Његово преосвештенство митрополит Амфилохије би требао као најутицајнији епископ у СПЦ да више брине о елиминацији екумениста и педера из редова Цркве. Ако је Црква, као што јесте, темељ Светосавља, наша кућа је у великој опасности. Надам се да ће Бог услишити молитве србских светитеља и заштити Србију од утицаја јудејских демона и домаћих издајника.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.