Турско безакоње — издајничко ћутање

taci-erdogan

Србски Образ најоштрије осуђује срамно ћутање званичника Србије поводом јучерашње изјаве председника турске владе, Реџепа Тајипа Ердогана, изговорене у Призрену: „Турска је Косово и Косово је Турска“!

Застрашујући степен издаје и небриге овдашњих властодржаца за судбину сопственог народа и државе, допринео је да сваки геополитички грабљивац и лешинар данас даје себи за право да својата и отрже део по део србске отачаствене баштине.

Ердоганова изјава „Косово је Турска“, у сред Душановог царског града, није тек пуки безобразлук; она је славодобитни израз свеопштег насртаја на Србију и Србство, који Турци, уз помоћ евроатлантских господара и њихових овдашњих слугу, већ годинама спроводе — од активног учешћа у НАТО агресији, преко поробљавања музиком и ТВ серијама, па до признавања и присвајања Тачијеве разбојничке „државе“ на Косову и Метохији.

У години када би наша држава требало да слави стогодишњицу завршетка Првог балканског рата и коначно ослобођење Србства од петовековног турског ропства, крајњи је тренутак да се као народ освестимо и да испунимо завет Светог Петра Цетињског: „Моли се Богу, држи се Русије!“

 

2 Comments

  1. Александар каже:

    Ма шта има ту да се прича више, време је за делање. Ови одроди нам уводе ГМО смртоносне отрове, дозвољавју срамне педерске параде, продају дедовину црним Арапима, ћуте кад нам се отима наше Свето Косово и Метохија…. Брука и срамота! Никад Србија у својој историји није била толико понижена и осрамоћена! Време је!

  2. Марко каже:

    “ТУРСКА ЈЕ СПРЕМНА” 🙂 🙂 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.